Teollisuusletkut ja liittimet

Teknikumin tarjontaan kuuluvat erityisesti teollisuuden käyttöön suunnitellut teollisuusletkut ja letkukokoonpanot.
Palvelumme kattavat kaikki tarvittavat osa-alueet alkaen käyttötarkoituksen- ja kohteen arvioinnista oikeiden materiaalien ja letkurakenteiden määrittämiseen valmistukseen ja toimitukseen saakka. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat liittimet, tiivisteet sekä testauspalvelut.
Toimitamme vaativia asennelmia suoraan teollisuuslaitoksille. Letkuja ja -liittimiä on saatavissa myös jakelijaverkostomme kautta.
Tarjontaamme kuuluvat:
• Suorat teollisuusletkut
• Putkistojen liitäntäletkut ja letkukäyrät
• Letkuliittimet ja -kiristimet
• Asiakaskohtaiset tuotteet kaikissa tuoteryhmissä

Tutustu letkutarjontaamme >>

 

Tuotteitamme käytetään esimerkiksi elintarvike-, kemian-, prosessi-, rakennus-, kaivos- ja koneenrakennus- ja ajoneuvoteollisuudessa. 

Vakioletkujamme ja -liittimiä myy Suomessa jakelijakumppani ETRA >>

Kotimainen letkuvalikoima vaativiin kohteisiin

Vakioletkuvalikoimamme kattaa yleisimmät käyttötarkoitukset, mutta sunnittelemme ja valmistamme myös asiakaskohtaisia teollisuusletkuja ja letkukokoonpanoja käyttötarkoituksen, -kohteen sekä muiden yksilöllisten vaatimusten pohjalta. Asiakaskohtaiset ratkaisut tarkoittavat käytännössä eroavaisuuksia materiaali- , koko- ja rakennevaatimuksiin, kuten kemikaalien-, lämpötilan-, kulumisen- tai paineenkestoon. Asiakaskohtaisia erikoisratkaisuja kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Letkujen pitkälle automatisoidut tuotantolinjat mahdollistavat erikokoisten letkujen korkealaatuisen valmistuksen. Tarvittaessa erikoisratkaisuita vaativia letkuja voidaan valmistaa myös käsintehtynä ammattitaitoisen henkilöstön valmistamana. Tarkat laatuvaatimukset, laadunvalvonta ja kehitystoimenpiteet prosessin kaikissa vaiheissa takaavat, että tuotanto on korkeatasoista sekä valmistusprosessin että tuotteiden osalta.

Valmistusteknologia - kotimaista työtä

Suorien letkujen suurin valmistuspituus on 40 m ja letkujen halkaisijavalikoima  8-700 mm. Kappaletavarana valmistettavissa liitäntäletkuissa suurin halkaisija on jopa 1800 mm. Valmistuksessa käytettävien metallituurnien ansioista letkujen mittatarkkuus on erinomainen ja ne soveltuvat erilaisten letkukonstruktioiden toteuttamiseen. Vuosikymmenten kokemus teollisuuden tarpeista niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin tekee Teknikumista yhden johtavista letkutoimittajista Pohjoismaissa.

Valmistusteknologiamme ansiosta pystymme valmistamaan joustavasti myös kilpailijoita pienempiä sarjoja sekä muuttamaan tuotanto-ohjelmaamme tilanteen niin vaatiessa.

Lisäpalvelut

Letkujen valmistuksen jälkeiset lisäpalvelut, kuten asiakaskohtaiset liitinasennukset, testaukset ja dokumentit yleistyvät jatkuvasti esimerkiksi turvallisuusvaatimuksien kasvaessa. Tällaisista vaatimuksista ja palveluista Teknikumilla on jo pitkäaikainen kokemus, ja haluamme jatkossakin pysyä kehityksen kärjessä asiakaskohtaisissa menettelyissä.

 

Menu - Teknikum

Teknikum

Soita meille Lähetä meille sähköpostia Teollisuusletkut Muottituoteet In English In Russian På svenska