Raaka-aineet ja kumisekoitukset

Kumisekoitukset-sekoitukset-teknikum

Teknikum Sekoitukset

Keravan sekoitustehdas on suunniteltu ja rakennettu nimenomaan kumisekoitusten valmistamista varten. Teknikumilla on vuosikymmenten kokemus kumiresepteistä erilaisiin vaativiin käyttökohteisiin. Reseptiarkistostamme löytyy tuhansia valmiita reseptejä, joista aktiivisesti käytössä on n. 800 erilaista sekoitusta. Valmistamme laadukkaita prosessivakaita kumisekoituksia erilaisiin kohteisiin ja valmistusprosesseihin. Laaja raaka-ainevarastomme yhdessä joustavan tuotannon kanssa luovat edellytykset nopeille ja luotettaville toimituksille eri kumilaaduilla. Toimitamme sekoituksia myös strainattuna.

Tehtaan varustukseen kuuluu kolme sisäsekoitinlinjaa sekä avovalssisekoitusmahdollisuus erityisen herkille ja tarkkuutta vaativille sekoituksille. Valmistamme sekä mustia, että värillisiä sekoituksia kaikista yleisimmin käytetyistä elastomeerilaaduista. Sekoitukset voidaan toimittaa jatkuvana nauhana, levynä tai kalanteroituna asiakastarpeen mukaisiin mittoihin.

Valmistamme korkealuokkaisia kulutuskumeja kumipinnoituksiin sekä muottituote- että letkusovelluksiin. Vaativat kulutuskohteet ovat Teknikumin erikoisalaa, ja näihin käytettävien sekoitusten raaka-aineet sekä sekoittaminen ovat eritysosaamisalueemme.
Reseptiarkistostamme löytyy valmiita ratkaisuja moniin yleiskäyttöisiin sekoituksiin eri elastomeerilaaduista. Sekoituksia löytyy niin kerrospuristus kuin ruiskupuristusprosesseihin sopivina ja eri kovuisina laatuina.
Valikoimastamme löytyy ektruusioprosessiin optimoituja EPDM- ja  NBR-sekoituksia eri kovuusluokkiin sekä EPDM-solukumisekoituksia. Valmistamme myös asiakaskohtaisia, asiakkaiden kanssa yhdessä hienosäädettyjä profiilisekoituksia.
Valmistamme asiakasräätälöityjä telasekoituksia telapinnoittajille ja OEM asiakkaillemme.
Valmistamme asiakasräätälöityjä erikoissekoituksia mm. vaativiin jalkinesovelluksiin, kuten erikoisjalkineiden pohjamateriaalit.
Teknikumilla on valikoima valmiita testattuja sekoituksia ajoneuvoteollisuuden erilaisiin kohteisiin, kuten kuorma-autojen jäähdyttäjäletkut.
Teknikumilla on pitkä kokemus sähkökaapelien sekoituksista sekä niihin liittyvistä erikoismateriaaleista.
Kehitämme, testaamme ja valmistamme yhdessä asiakkaidemme kanssa erikoissekoituksia täyttämään juuri tietyn tuotteen ja valmistusmenetelmän vaatimukset. Sekoitus voidaan kehittää myös asiakkaan spesifikaation mukaan.

 

 

 

Menu - Teknikum

Teknikum

Soita meille Lähetä meille sähköpostia Teollisuusletkut Muottituoteet In English In Russian På svenska