Kumiointipalvelut

Kumilla voidaan päällystää rakenneteräksiä, ruostumattomia teräslaatuja,  haponkestäviä ja duplex-teräksiä, alumiinia, messinkiä sekä joissakin tapauksissa myös betonia

Säiliöt, putket ja tankit - Kattavat Teknikum® kumiointipalvelut Pirkanmaalla Kiikan tehtaalla tai kohteessa

 

Kumiointia käytetään korroosionestopinnoitteena kohteissa, joissa haetaan huoltovapaata ja pitkäkestoista suojaa joko voimakkaita happoja tai emäksiä vastaan. Erityisesti meriveden sisältämien kloridien aiheuttama korroosio voidaan tehokkaasti estää vuosikymmeniksi kumioinnin avulla. Kulutussuojapinnoitteena kumiointia on käytetty menestyksekkäästi erityisesti kaivannaisteollisuudessa.

Kumin elastiset ominaisuudet ehkäisevät tehokkaasti siihen kohdistuvien kuormitusten kuluttavaa vaikutusta. Prosessit, joissa samanaikaisesti vaikuttavat sekä kemiallinen syöpyminen että mekaaninen kuluminen, ovat suojattavissa kumioinnin avulla. Näihin kohteisiin on olemassa erikoiskumisekoituksia.

Laatu ja työstökohteet

Sertifioidun laatujärjestelmämme pohjana ovat SFS-EN 14879-1, joka ohjaa rakenteiden suunnittelua ja valmistusta, sekä SFS-EN 14879-4, joka sisältää kumiointiohjeet ja laadunvarmistusdokumentaation.

  • Kiikassa sijaitsevassa tehtaassamme suurin käytössä oleva autoklaavi on halkaisijaltaan 3,8m ja pituus 12m.
  • Asiakkaiden luona käyttöpaikalla tehtäviä kumiointitöitä ei kappaleen koko rajoita.

Kumisekoitukset

Teknikum raaka-aineet ovat pitkän kokemuksemme pohjalta kehitettyjä kulutuskumeja. Teemme myös materiaalikehitysyhteistyötä kansainvälisten yritysten ja teknisten tutkimuslaitosten kanssa.


 

Teknikum Kumiointi
Lataa .pdf

Download .pdf

Selaa esitettä
Browse brochure

Menu - Teknikum

Teknikum

Soita meille Lähetä meille sähköpostia Teollisuusletkut Muottituoteet In English In Russian På svenska