Suorat letkut eri käyttökohteisiin

teknikum-suorat-letkut

Suorien letkujen tuotevalikoimaamme kuuluvat kansainvälisten standardien mukaiset sekä itse suunnitellut ja valmistetut matalapaineletkut, joiden max. käyttöpaine on noin 30 bar. Kumisekoitukset letkuihin toimitetaan omalta Keravan sekoitustehtaaltamme. Yleisimpiä käytettäviä kumimateriaaleja ovat EPDM, NR, SBR, NBR, CR, FKM, ja CSM. Sisäpintaan voidaan myös käyttää materiaalivalikoimaamme kuuluvia erikoismateriaaleja kuten muovikalvoa tai FEP-fluorimuovia.

Suorat letkut valmistetaan tuurnavalmisteisesti pääosin metritavarana. Osaan tuotteista on mahdollista saada muhvilaajennukset letkujen päihin, jolloin valmistus tapahtuu määrämittaisena kappaletavarana.  Toimitamme letkut noin 150 mm sisähalkaisijaan saakka kieppeinä sopivalle kuormalavalle pakattuna. Suuremman halkaisijan letkut toimitetaan suorana puukehikoissa.

Tuotevalikoimamme sisältää myös monta teollisuudessa hyödyllistä lisäpalvelua kuten letkujen katkaisun pyydettyihin mittoihin, letkujen ja liittimien kokoonpanot sekä letkujen koeponnistukset ja erilaiset laatutodistukset.

 

 

 

Menu - Teknikum

Teknikum

Soita meille Lähetä meille sähköpostia Teollisuusletkut Muottituoteluettelo 2017 Letkuluettelo 2018 In English In Russian