ALER-TEK 2.0

Teknikum-lisatarvikkeet-Aler-Tek-2-0
Kulumisindikaattori

Aler-Tek 2.0 -kulumisindikaattori on Teknikumin teollisuusletkujen uusi sovellus, jonka avulla voidaan seurata letkun sisäpinnan kulumista käyttökohteessa ja saada tieto letkun tulevasta vaihtotarpeesta jo paljon ennen rikkoutumista.

Kokonaisuudessaan järjestelmä koostuu Teknikumin valmistamasta asiakaskohtaisesta letkusta sekä kuvassa näkyvästä Aler-Tek 2.0 -laitteesta. Aler-Tek ohjain-/hälytinlaite tekee mittauksen kerran tunnissa ja ilmoittaa valon avulla mikäli letku on kulunut  määritettyyn letkukerrokseen saakka. Mittaus voidaan tehdä myös nappia painamalla milloin tahansa. Näin ollen Aler-Tek 2.0 auttaa teollisuuden toimijaa esimerkiksi seuraavasti.

• Turvallisuus: letkun rikkoutuminen voidaan ennakoida.
• Keskeytymätön prosessi: hallitsematon prosessikeskeytys voidaan välttää.
• Letkun uushankinta: uuden letkun hankinta voidaan ajoittaa optimaalisesti.

Tuloksena teollisuuslaitoksen toiminta on turvallisempaa, ympäristöystävällisempää ja kustannustehokkaampaa. Letkusta ja sen rakenteesta riippuen kulumista voidaan seurata yhdessä, kahdessa tai kolmessa kerroksessa. Tiedustele mahdollisia ja käyttökohteeseen sopivia kulumisseuranta- ja letkurakenneratkaisuita myynnistämme.

Toimitamme Aler-Tek 2.0 -laitteen asiakaskohtaisesti yhdessä räätälöidyn letkun sekä käyttöohjeiden kanssa. Aler-Tek 2.0 ohjain-/hälytinlaite on uudelleenkäytettävissä uuden letkun kanssa.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi
Product code
Pituus
Length
mm
Leveys
Width
mm
Korkeus
Height
mm
Paino
Weight
kg/pc
ALERTEK2098 / 12264350,27

Myynti, teollisuusletkut - yhteyshenkilöt

Jarkko Kalliomäki • Puh. 041 458 7947jarkko.kalliomaki@teknikum.com
Markku Haaranen • Puh. 050 917 9434markku.haaranen@teknikum.com
Jani Lampinen • Puh. 050 411 7810jani.lampinen@teknikum.com
Ilona Pesola • Puh. 050 345 9184ilona.pesola@teknikum.com

Print Friendly, PDF & Email


Menu - Teknikum

Teknikum

Soita meille Lähetä meille sähköpostia Teollisuusletkut Muottituoteluettelo 2017 Letkuluettelo 2018 In English In Russian