Kumilevyt ja -matot

Teknikum-kumilevyt-ja-matot-tarinaneristys

Tärinäneristysmatot ovat raskaiden koneiden ja pysyviksi tarkoitettujen asennuskohteiden runkoäänen ja tärinän eristimiä. Erityisesti tärinäneristimiä varten kehitetyn kumilaadun viskoelastisten ominaisuuksien ja mattojen muotoilun avulla on Teknikum- tärinäneristysmatoissa voitu toteuttaa samanaikaisesti kaksi välttämätöntä ominaisuutta – ne estävät tehokkaasti tärinän aiheuttamien häiriövoimien siirtymistä alustaan ja toisaalta pienentävät viskoosisten häviöiden välityksellä tärinän energiaa. Matto valitaan kohteeseen laitteen aiheuttaman tärinän taajuuksien ja eristimien varassa lepäävän massan mukaan.

Kumilevyt

Yleiskäyttöön tarkoitetut kumilevyt valmistetaan luonnonkumista (NR), styreenibutadieenikumista (SBR) tai niiden sekoituksista. Näiden kumilaatujen liimaus-, kimmoisuus- sekä kylmänkesto-ominaisuudet ovat hyvät. Lisäksi kumilaaduille on ominaista erittäin hyvä mekaanisen kulutuksen kestävyys. Yleiskäyttöön tarkoitetut kumilevyt ovat helposti työstettäviä ja niitä voidaan käyttää erilaisissa tiivisteissä. Levyillä voidaan suojata työtasoja, työpintoja tai jopa kokonaisia työpisteitä, jolloin niiden eristäviä ja vaimentavia ominaisuuksia voidaan hyödyntää. Yleiskumilevyistä on saatavilla myös nylonvahvikkeellisia vaihtoehtoja, joiden lujuusominaisuudet ovat erittäin hyvät.

Kumimatot

Valmistamme niin piikkimattoja kuin yleis-, säle-, uurre- ja kuviomattoja. Mattoja käytetään tyypin mukaan mm. kuran ja hiekan kerääjinä, suojaamaan lattiaa kulutukselta, sähköneristävyyttä vaativissa kohteissa kuten sähkökaapeissa, laivojen kävelymattoina, hissien suojamattoina tai erilaisten työ- ja säilytystasojen suojaamisessa.

Mattoja valmistetaan luonnonkumista (NR), styreenibutadieenikumista (SBR) ja kloropreenikumista (CR) sekä näiden erilaisista sekoituksista.

Menu - Teknikum

Teknikum

Soita meille Lähetä meille sähköpostia Teollisuusletkut Muottituoteluettelo 2017 Letkuluettelo 2018 In English In Russian